Over ons

Emfree staat voor emissievrij.

Ons ervaren team zet zich al meer dan 10 jaar in voor een emissievrije mobiliteit. Emfree legt zich met de grootste zorg toe op het aanbieden én fabriceren van de meest kwalitatieve laadpalen.

Emfree gaat voor e-mobility.

Eén laadpaal per keer gaat Emfree voor een schonere, duurzamere en groenere mobiliteit. Of het om een laadpaal thuis, een zakelijk laadpaal op kantoor of een laadpaal in je gemeente is, Emfree begeleidt je van A tot Z.

Emfree praat met jou.

Van idee tot laadpaal: jouw project is in goeie handen bij ons. We luisteren graag naar jouw wensen, geven raad vanuit onze ervaring en zorgen zo dat jij binnenkort zorgeloos van je eigen laadpaal geniet.

Emfree laadt ook onderweg.

Dankzij ons unieke Emfree Smart Platform zijn laadpassen verleden tijd. Met ons platform betaal je gewoon met Payconiq aan een publieke laadpaal. Eenvoudig, eerlijk én snel. 

Wanneer je eigenaar bent van een laadpaal, kan je die ook publiek maken dankzij het Emfree Smart Platform. Zo verdien je makkelijk bij!

Emfree maakt deel uit van Carbomat

Carbomat Group is dé partner van professionals voor elektrisch installatiemateriaal, verlichting en duurzame energie. De expertise van Carbomat zorgt voor optimale laadoplossingen van Emfree.

Meer weten over onze laadpalen?

Onze merken